tisdag 17 januari 2012

Känns friskt!


Idag har vi varit på Ryhov igen. Denna gång var det Alice rygg som skulle röntgas. Det gick bra. Om en vecka får vi svar för hur hennes rygg ser ut och om hon behöver korsett. Hon har vuxit mycket och är lika lång som jag, fast jag är inte lång, 165 cm, men långt för en 11-åring.

På Ryhov gick jag i flera trappor och känner hur musklerna i låren börjar vakna. Det är bra. Theo undrar varför jag flåsar när jag gått i trapporna och försöker förklara att nu ska det tränas eftersom jag låg i soffan i 10 veckor.

Efter röntgen inhandlade vi nya innegympaskor till båda barnen. Vi hittade rätt på en gång, skönt! Sen en sväng till mataffären. Hemma vid 17-tiden och då var jag trött. Men dags för mat....det blev enkelt, hade inhandlat fryst pizza. Fick duga. Och Max for in igen till körövningen, vilket jag är glad för eftersom han under hela hösten la all aktivitet åt sidan.


Resten av veckan är inget inbokat, skönt. Det tar på mina krafter att fara iväg flera dar i sträck. Resten av veckan ska vi ta en promenad varje dag i naturen, det är så skönt! I söndags var vi och grillade korv och Alice tog fina naturbilder, många fina istappsbilder har vi nu. Hon har talang!

Till helgen kanske det kommer lite släktbesök och det ser jag framemot. Nu pågår planering för en god middag till lördagen!

Nu väntar jag på kallelse till Linköping. Igår när jag låg där i den där "tunnan" och gjorde magnetröntgen kändes kroppen frisk! Det känns bra! I hörlurarna spelades musik och flera titlar var sådär livsbejakande som jag tog som ett gott tecken. Det känns bra men nu väntas det. Jag lånar Malins kommentar, kompis från skoltiden: Jobbiga väntan! Men nu hoppas och tror jag det bästa!


Fotografen Alice Perlerot!

2 kommentarer:

  1. Du glömmer väl inte att vi ska höras av imorgon på tel?!?!?!
    Det är klart att det känns friskt, du är ju det nu, vännen!
    Sköt om sig så hörs vi imorgon. Jag har fått en idé jag skulle vilja testa!
    kramis lena

    SvaraRadera
  2. Ja, vi ska höras imorgon. Jag har inget inbokat. Konstigt, nu har jag haft två dar med inbokade saker. Känns skönt imorgon att vara "ledig". Om inte jag ringer så ringer du!!
    Idag köpte jag några tulpaner!!
    Kramisar Helena

    SvaraRadera