söndag 22 juli 2012

Drömmar!



Idag har vi tvättat taket i köket, flera gånger om. Sånt där tråkgöra som nu är gjort. Och snart är det dags att sätta upp tapeterna.



Efter middagen var jag i trädgården och klippte och rensade. Det börjar bli ganska fint men vi ligger efter en hel del. Och jag skulle behöva gräva fler rabatter men vi har bestämt att den planeringen gör vi i vinter. Nästa år blir det flera trädgårdsprojekt. Jag har därför tagit lite bilder runt om i trädgården idag för att kunna komma ihåg till vintern.






Nya projekt är nästan alltid på gång när det finns hus. Vi drömmer om ett garage. Och ett växthus. Drömmar är bra att ha - några blir verkliga och då blir man glad!

Men drömmarna blir så futtiga i jämförelse med årsdagen om vad som hände i Norge för ett år sen. Det har varit rörande att se, alla människor som sluter upp. Tillsammans är man stark och får styrka! Och motar även bort onda krafter! Att drömma om fred och god hälsa låter kanske klyschigt men är ju så sant! Det är det som betyder något - på riktigt! Det är grunden för att kunna drömma om annat!

Dröm!
Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar